Presserum

Er du journalist, og søger du oplysninger, som ikke findes her på websiden, kontakt da venligst direktør Helge Holm-Larsen.

 

Derudover tilbyder vi download af logoer og stemningsbilleder. Logoerne kan frit bruges i journalistisk henseende, imens vi forud for brug af stemningsbilleder vil bede dig orientere os.

SDI Auktion

Auktionen åbner 6. juni 2023 kl 9.00

Hollandsk auktion over SDI-porteføljen

SDI er et statsanerkendt innovationsmiljø, der har opereret under en koncession ved Undervisnings- og Forskningsstyrelsen (UFS) siden 1998. SDI har i perioden fra 1998 til 2018 tilført kapital til innovative teknologibaserede danske selskaber som egenkapital og lån på egne og statens vegne. Desuden har SDI via bestyrelsesarbejde og forretningsservice medvirket til en professionalisering af selskaberne.

SDI’s status som Innovationsmiljø vil dog ophøre ved udgangen af 2023, og vores engagement i spændende danske start-ups / vækstselskaber skal derfor bæres videre af nye kræfter. 

For at sikre åbenhed, bred adgang og salg på markedsvilkår udbydes andele og lån nu på auktion. Auktionen omfatter andele og lån i 7 selskaber. Hvert selskab har sig egen kategori, hvor lån og andele er opdelt i underkategorier. Typisk er de udbudte andele opdelt i portioner, der passer både dybe og mindre dybe lommer. Lånene er opdelt efter de underliggende lånedokumenter.

Auktionsmåden er hollandsk auktion, hvor der defineres en start-pris samt en tidsstyret tilbagevendende reduktion. Startpriser, tidsinterval og reduktion varierer for de forskellige aktiver som det fremgår af beskrivelserne i denne portal. 

Auktionen starter d. 6. juni 2023 og forventes at løbe hen over sommeren 2023. I perioden 20. juli til 5. august (begge dage inklusiv) holder platformen sommerferie, hvilket betyder at prisreduktion suspenderes i dette tidsrum. Fra 6. august genoptages prisreduktioner.

Du finder auktionen på https://auktion.syddanskinnovation.dk/

Kig forbi og se de spændende muligheder.

 

Download af logo

 

 

 

 

 

Download af portræt- og stemningsbilleder

 

Kontaktperson

Contact person Pic

Helge Holm-Larsen

Adm. direktør SE PROFIL